1 מלהיטים ווק ומוסיפים שמן. מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים עשר שניות (לא יותר!). 2. מוסיפים את הבצל והעוף ומטגנים עד שהעוף הופך ללבן. 3. מוסיפים את הפלפלים והגזר ומטגנים דקה. 4. מוסיפים את האטריות ומרק העוף ומטגנים עוד שתי דקות. 5. מוסיפים את הכרוב, הנבטים והבצל הירוק. מוסיפים גם את הסויה והסוכר ומקפיצים דקה. 6. דוחפים את תוכן הווק לצד כך שרבע ממנו מתפנה. שוברים פנימה את הביצים, טורפים ומערבבים עם תוכן הווק. מקפצים עד שרואים נטיפי ביצים שנקרשו על הירקות והאטריות. 7. טועמים ומתקנים תיבול. 8. מסירים מהאש ומחלקים לקעריות הגשה. בוזקים מעל כוסברה ובוטנים קצוצים, ומניחים מעל רבע לימון.