פסטה קרבונרהיכול להיות שהפסטה קרבונרה הזאת כבר יותר ישראלית מאיטלקית, אבל וואו - היא כל כך טעימה שכל שאלת זהות נמחקת מיד. במקור עם חזיר, כאן עם אווז מעושן, אבל שימו לב - המנה עדיין לא כשרה
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. שומרים בצד רבע כוס ממי הבישול. 2 מטגנים את חזה האווז, הפטריות והשום בשמן זית עד השחמה. 3 מוסיפים יין לבן, מרק ושמנת ומבשלים תוך ערבוב עד שמסמיך. 4 מוסיפים פלפל שחור, חלמון, רבע כוס ממי הבישול של הפסטה ופרמזן. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב. מגישים מיד. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון פסטה קרבונרה של רותם ליברזון | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל בתיאבון! |