מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פסטות

פסטה קרבונרה

יכול להיות שהפסטה קרבונרה הזאת כבר יותר ישראלית מאיטלקית, אבל וואו - היא כל כך טעימה שכל שאלת זהות נמחקת מיד. במקור עם חזיר, כאן עם אווז מעושן, אבל שימו לב - המנה עדיין לא כשרה

|mako אוכל| פורסם07:00
פסטה קרבונרה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 500 גרם פסטה קצרה
  • רבע כוס חזה אווז מעושן, חתוך לקוביות
  • 1 כוס פטריות פורצ'יני מיובשות
  • 2 שיני שום, פרוסות דק
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס יין לבן יבש
  • שלושת רבעי כוס מרק עוף או מים
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • פלפל שחור טחון גס
  • חלמון
  • פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. שומרים בצד רבע כוס ממי הבישול.

2מטגנים את חזה האווז, הפטריות והשום בשמן זית עד השחמה.

3מוסיפים יין לבן, מרק ושמנת ומבשלים תוך ערבוב עד שמסמיך.

4מוסיפים פלפל שחור, חלמון, רבע כוס ממי הבישול של הפסטה ופרמזן. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב. מגישים מיד.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

פסטה קרבונרה של רותם ליברזוןפסטה קרבונרה של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il