1 מתחילים בערבוב רוטב השעועית הצהוב והסמיך עם הסוכר, מי התמרינד או חומץ האורז ורוטב הצ'ילי. שומרים בצד.
2 טיגון האטריות: מחממים את השמן בווק ומטגנים את אטריות האורז, בכמה מחזורים, 15 עד 20 שניות בכל פעם, עד שהאטריות תופחות. מוצאים לצלחת גדולה ומתחילים בטיגון המחזור הבא. חשוב להשגיח שלא ישחימו מדי.
3 מטגנים את קוביות הטופו בשמן העמוק שבווק, עד שיקבלו מעטה זהוב מכל הצדדים. מוציאים ומניחים על מגבות נייר.
4 מוציאים את מרבית השמן מהווק ומשאירים בו רק כ-2 כפות. מטגנים את הבצל הקצוץ 2 דקות. מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים בווק עד שצבען משתנה. מחזירים את קוביות הטופו לווק.
5 מוסיפים לווק את תערובת הרטבים ומבשלים 3 דקות תוך ערבוב. טועמים. הטעם צריך להיות פיקנטי ומעט מתקתק.
6 סיום המנה: שמים חצי מהאטריות המטוגנות בשולי קערת הגשה. את שאר האטריות מוסיפים לרוטב ומערבבים בעדינות. מעבירים את המנה למרכז הקערה.
7 מקשטים בבצל הירוק ובפרוסות לימון ירוק. מגישים מיד.
הערות:
* אם מכינים בבית מי תמרינד – משרים 3 כפות עיסת תמרינד במים ואז מסננים. לחלופין משתמשים במי תמרינד מבקבוק.
* אפשר להכין גרסה צמחונית של המנה ללא העוף: מכפילים את כמות הטופו ומוסיפים נבטים סיניים.
*גם אטריות קמח חיטה טריות (ולא אטריות מיובשות מהשקית) מתאימות לטיגון. אבל הן לא מתפצפצות כל כך יפה כמו אטריות אורז.