1 משרים את הבשר בשמן זית ופלפל שחור גרוס.
2 מערבבים במיקסר את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק במרקם אחיד. מכניסים למקרר.
3 מטגנים את הבצל עד שהוא חצי שזוף, מוסיפים את הפטריות הקצוצות, מטגנים מעט ומורידים מהאש.
4 מטגנים וממליחים את הבשר רק מצד אחד.
5 מרדדים את בצק הפסטה במכונה: מתחילים מהכי עבה ואז מרדדים עד שמגיעים לבצק פסטה דק. חותכים את הבצק בחותכן הפטוצ'יני.
6 מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח עד שהיא מוכנה.
7 טוחנים את מצרכי שמן הבזיליקום במעבד מזון עד לקבלת מרקם משחתי.
הרכבת המנה וצילחות:
מניחים מעט פסטה, עליה מניחים את הפילה ועליו את הפטריות והבצל המטוגנים. על הכל שמים עוד פסטה ומטפטפים מלמעלה שמן בזיליקום.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!