1 מתחילים בהכנת הקציצות: מערבבים את כל החומרים היטב בקערה ויוצרים קציצות בגודל זיתים גדולים. אלה תהיינה קציצות ממש קטנות. מניחים על תבנית או מגש מרופדים בנייר אפייה (למניעת הידבקות) ומניחים במקרר לשעה. המנוחה במקרר תעזור לקציצות להתגבש ולא להתפרק בעת הבישול. 2. בינתיים, מכינים את הרוטב: מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את יתר החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין כחצי שעה, עד שהרוטב מתעבה מעט. 3. כשהרוטב מוכן טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים לסיר (עדיין על אש קטנה) את כדורי הבשר אחד-אחד בזהירות. נותנים לרוטב לחזור לביעבוע עדין ומבשלים עד שהכדורים מקבלים צבע חום מבושל (כרבע שעה). 4. בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. כשהפסטה מוכנה והרוטב מוכן מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר. מוסיפים לסיר הפסטה חצי מהרוטב והקציצות ומערבבים בעדינות. מעבירים לקערה מרכזית או לצלחות הגשה ומפזרים למעלה את שארית הרוטב והקציצות. מגישים מיד.