1 מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את הירקות לפי הסדר: מטגנים את החציל כ-10 דקות. מוסיפים את הזוקיני ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד 3 דקות. לסיום מוסיפים את השום.
2 מוסיפים נוזל (יין לבן או מים חמים), בזיליקום ותבלינים, מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים את הטונה ומערבבים.
3 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן מסננים.
4 מוסיפים את הרוטב לפסטה ומגישים.
ספרו לנו מה מנת הטונה האהובה עליכם, ואולי תוכלו לזכות בפרס
>> עוד מתכוני טונה שווים
>> והנה עוגת נפוליאון עם טוויסט מגניב