הבצק: מנפים לקערה את הקמח. מוסיפים שמן, מים רותחים ומלח ולשים. מוסיפים את הביצה ומממשיכים ללוש.
המילוי: מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי.
מקמחים היטב את כדור הבצק ואת משטח העבודה בקורנפלור. בעזרת מערוך מרדדים את מלבן הבצק לעלה דק.
קורצים עיגולים בעזרת כוס ומניחים במרכז כל עיגול כפית מהמילוי. מקפלים לשניים ומהדקים היטב את השוליים. מסדרים בצלחת שטוחה מקומחת. (להכנת הפסטה נחתוך מהבצק רצועות דקות בעזרת סכין)
בישול הכיסונים: מביאים מים לרתיחה בסיר רחב. מבשלים את הכיסונים (ברתיחה לא חזקה מדי) 2-3 דקות אחרי שהם צפים.
מסננים ומפזרים חמאה וגבינה צפתית מלוחה קשה מעל.