המצרכים (34 מנות):
אופן ההכנה:1 קוצצים את הגזר, הבצל והעגבניות לקוביות קטנות. 2 בסיר מטגנים את הבשר הטחון עם השמן, ומפוררים את הבשר עם כף תוך כדי טיגון. 3 מוסיפים את הירקות הקצוצים והשום לסיר, מוסיפים רכז עגבניות , יין, פלפל ומלח. 4 מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים, כעשרים דקות. אחר כך אפשר לפתוח את הסיר ולבשל עוד קצת עד שהנוזלים מצטמצמים מעט. 5 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. למנה זו מומלצת פסטה מסוג טליאטלה (שטוחה ורחבה). הכמות אחרי בישול היא כ-3 כוסות. * הכלל בפסטה הוא שקודם מכינים את הרוטב ורק בסוף את הפסטה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! נטע בירן היא התזונאית של רשת הולמס פלייס |