1 מבשלים את עלי הלזניה כמו פסטה רגילה - 7 דקות במים רותחים. מסננים.
2 בינתיים מגררים את העגבנייה למחבת עם כפית שמן ומטגנים דקה אחת. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות בלבד, רק עד שהריח של השום מתחיל להתפשט באוויר.
3 מוסיפים את השמנת ומתבלים. מבשלים 3-4 דקות.
4 מוציאים כל עלה לזניה בנפרד מהמסננת ומניחים עליו גבינה בולגרית לפי הטעם.
5 מגלגלים את העלה כמו קנלוני ומניחים עם הצד המקופל בתוך הרוטב. חוזרים על הפעולה עד שכל העלים מגולגלים בתוך המחבת, ומבשלים יחד 2-3 דקות.
6 מגררים את הגבינה הצהובה ומזלפים עוד שמנת, אם רוצים.
>> והנה הסנדוויץ' ההורס של דליה אלחדף, שמחזיק ארוחה שלמה