מחממים ווק על אש גבוהה ומוסיפים מעט שמן סויה.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים כ-2 דקות.
מוסיפים את הגזר וממשיכים להקפיץ כדקה.
מוסיפים את הקישוא וממשיכים להקפיץ.
מוסיפים את הפלפלים וממשיכים להקפיץ עוד דקה.
מוסיפים למחבת את הכרוב ומקפיצים עוד דקה.
מוסיפים את הפטריות, הנבטים והאצות שספגו את הנוזלים.
מערבבים היטב ומוסיפים את רוטב הסויה, חומץ בן יין, שמן ומשום ואבקת ג'ינג'ר. וקצת חריסה שלא ישרוף לכם אחר כך
• שמים את אטריות האורז בקערה ומוסיפים להם מים רותחים עד כיסוי משך כדקה דקה וחצי עד שהאיטריות רכות.
• מוסיפים את האיטריות למחבת ומערבבים היטב.