המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים חצי כוס ממי הבישול. 2 מחממים במחבת עמוקה את החמאה ומטגנים את הפטריות עם התימין עד הזהבה. מוסיפים את היין (אם רוצים) ומבשלים עד שהיין מצטמצם, בערך 3 דקות. 3 מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים דקה. 4 מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהוא משחים מעט, בערך 3 דקות. מוסיפים את החלב ומערבבים היטב לקבלת תערובת סמיכה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון פסטה מוקרמת של רותם ליברזון | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל5 מוסיפים את השמנת המתוקה, מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. 6 מוסיפים את הפסטה, את מי הבישול ששמרנו בצד ואת הפרמזן ומערבבים היטב. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים עוד ממי הבישול. 7 מגישים חם עם עוד פרמזן מעל. |