1 מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה.
2 בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הרוטב: טוחנים במעמד מזון או עם בלנדר מוט אבוקדו, שום, בצל ירוק, מיץ לימון ושמן זית, עד שנוצרת משחה חלקה.
3 מסננים את הפסטה ושומרים 1/3 כוס ממי הבישול. מוסיפים את המים לתערובת האבוקדו וטוחנים עד לאיחוד.
4 שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים עד שהכל מצופה. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם.
>> המרק היחיד שאתם צריכים כדי להעביר את הסערה בכיף
>> ביסטרו חדש נפתח על חורבות פטיסרי קארם