המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה. 2 בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הרוטב: טוחנים במעמד מזון או עם בלנדר מוט אבוקדו, שום, בצל ירוק, מיץ לימון ושמן זית, עד שנוצרת משחה חלקה. 3 מסננים את הפסטה ושומרים 1/3 כוס ממי הבישול. מוסיפים את המים לתערובת האבוקדו וטוחנים עד לאיחוד. 4 שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים עד שהכל מצופה. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|