1 מרתיחים סיר עם מים מבשלים את הנודלס לפי ההוראות על האריזה.
2 חותכים את הגזר והבטטה לגפרורים (אפשר עם קולפן ג'וליאנים או סתם עם סכין). חולטים את השעועית במים רותחים.
3 חותכים את הקישוא לרצועות עבות יחסית (כי הוא מתבשל יותר מהר מהירקות האחרים).
4 מחממים את השמן עם קוביות השום והג'ינג'ר. מוסיפים את הירקות ומטגנים/מקפיצים לפחות 5 דקות, ועדיף יותר.
5 כשהנודלס מוכנים מסננים אותם ממי הבישול, ומוסיפים לירקות (אם אין מקום במחבת מחזירים לסיר אחרי הסינון ומוסיפים את הירקות לשם).
6 מוסיפים את חומרי התיבול, מערבבים היטב ומגישים.