פסטה עם בשר טחוןכולם יודעים שפסטה ובשר טחון זה שילוב מעולה. בואו לראות מה קורה כשמורידים את רוטב העגבניות ומוסיפים פטריות טריות
צילום: רועי ברקוביץ'
|
המצרכים (4 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1 מבשלים בסיר את נתח הבשר עם מים כשעה וחצי. 2 טוחנים את הבשר במטחנה. 3 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. 4 מוציאים את הבצל המטוגן וטוחנים אותו. מערבבים את הבצל הטחון עם תערובת הבשר. 5 שמים במחבת שבה טוגן הבצל את השום, מוסיפים את תערובת הבשר ומעט שמן ומטגנים עד לסגירתו של הבשר. 6 מכינים פסטה לפי הוראות יצרן. 7 מוסיפים למחבת שתי כפות מהמים שבהם התבשלה הפסטה, פטריות, מלח ופלפל ומערבבים. 8 מוסיפים את הפסטה המוכנה למחבת, מערבבים ומגישים. >> מאסטר שף עונה 2 - הצילומים כבר התחילו! |