מעבדים את חומרי הבצק במעבד מזון עד שמתקבל גוש בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, ומרדדים עד לשלב 6
מערבבים את קוביות השוקולד הלבן גבינת המסקרפונה ואבקת סוכר
שמים מהמילוי על יריעה אחת, מרטיבים מעט את הבצק מסביב למילוי לצורך הדבקת העלים,מניחים עוד יריעה מעל וחותכים את הצורה הרצויה.
מהדקים את הקצוות של הרביולי ושמים במים רותחים 4-5 דקות עד שהם צפים.
קוצצים את התותים לקוביות קטנות ומבשלים עם הסוכר מביאים לרתיחה ולאחר מכן כחצי שעה על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך לקראת הסוף מוסיפים את הברנדי
מעבירים את הרביולי לצלחת הגשה ומזלפים מעל את רוטב התותים