עלות: כ-58 שקלים
1 מכינים בסיר עם מים רותחים מומלחים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2 מטגנים את הבטטות כ-5-7 דקות. מוסיפים את השום, ולאחר חצי דקה מוסיפים את האפונה ומערבבים.
3 יוצקים את היין והתבלינים, ומערבבים.
4 במחבת נפרדת צורבים את נתחי הבשר קלות, רק עד שהם נאטמים מכל הכיוונים. הזהרו לא לייבש מדי את הבשר, מאחר והוא עובר הקפצה נוספת. מוסיפים את הנתחים המוכנים למחבת עם הבטטות והאפונה.
5 מבשלים ביחד כ-10-15 דקות, מערבבים עם הפסטה ומגישים חם.