פסטה ורודההיא לא סתם ורודה, זאת פסטה ברוטב סלק ושמנת שממש לא מסובך להכין וחוץ מהנראות המהממת - היא גם סופר טעימה. לטובת העצלנים יש כאן סלקים בוואקום, ככה שאין לכם שום תירוץ |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מעבדים בבלנדר סלקים, שום, שמנת מתוקה, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט עד לקבלת קרם ורוד וחלק. 2 ממיסים במחבת חמה כף חמאה, מוסיפים את הרוטב שהכנו, מוסיפים פרמזן ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. 3 מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ומערבבים עד שהרוטב עוטף את כל הפסטה. 4 מגישים עם כף גבינת שמנת/שמנת חמוצה ובזיליקום. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה מנת פסטה ורודה | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |