לילה לפני מכינים את החזה עוף במרינדה:
לשים את כל החומרים בקערה לבצק חלק
מרדדים את הבצק לעלה דק וארוך.
את החזה עוף קוצצים לחתיכות גסות מחזירים לקערה ושופכים את כל הרוטב שנשאר מהמרינדה. ביחד עם החזה הקצוץ.
במקביל מחממים שמן עמוק.
על רצועת הפסטה מוזגים כפית מהחזה עוף הקצוץ במרחקים של 25 סנטימטרים אחד מהשני עד שמגיעים לחצי מהאורך של הרצועה, סוגרים את החצי הריק מעל החצי המלא וקורצים עיגולים בעזרת רינג בצורת שמש (אפשר כל סוג אחר שרק רוצים), מהדקים עם הידיים את קצוות הרביולי כדי שלא יפתח בטיגון.
לשלב הטיגון:
מערבבים את הפנקו עם הקמח והמלח
טורפים את הביצה ביחד עם המים.
טובלים את הרביולי ומכניסים לשמן עד ששני הצדדים נעשים בצבע זהוב חום.