1 מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). 2. מביאים את החלב לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. 3. מגררים פנימה מעט אגוז מוסקט, מוסיפים 50 גרם מהחמאה, מוסיפים כף מגבינת העיזים ומערבבים. 4. שופכים פנימה את הסולת בזרם דק ומגבוה תוך כדי בחישה ומבשלים עד שהעיסה מתנתקת מהדפנות. 5. מכבים את האש ומוסיפים את החלמונים בטריפה מהירה. 6. משמנים תבנית במעט מהחמאה ומשטחים בה את עיסת הסולת בשכבה אחידה בגובה כ-1 ס"מ. 7. מקררים עד שהעיסה נעשית מוצקה. 8. משמנים תבנית נוספת במעט מהחמאה. קורצים עיגולים ומסדרים על תבנית בצורת קשקשים. 9. מפזרים על העיגולים את שארית הגבינה ומניחים עליהם חתיכות קטנות משארית החמאה. 10. מכניסים לתנור לכ-5 דקות עד שהגבינה נמסה והניוקי משחימים רק מעט.