1 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. שומרים כוס ממי הבישול ומסננים.
2 מטגנים את הבצל עד להשחמה בסיר רחב שיכול להיכנס לתנור.
3 מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס וצורבים היטב את העוף משני הצדדים.
4 מעבירים את הספגטי המבושל לסיר עם העוף ומערבבים היטב עד שהפסטה מכוסה כולה בשומן.
5 מחממים תנור ל-160 מעלות.
6 מוהלים את הסילאן בכוס מי הבישול ששמרנו ויוצקים לתוך הסיר עם הפסטה והעוף.
7 מכסים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעתיים.