1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בזמן שהיא מתבשלת מכינים את הרוטב.
2 מחממים שמן זית ומוסיפים את השום ועגבניות השרי. מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
לינגוויני ברוטב עגבניות שרי | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
3 חותכים גס את עלי הבזיליקום ומוסיפים אותם ואת התבלינים. מטגנים שתי דקות תוך ערבוב.
4 מוסיפים חצי כוס ממי בישול הפסטה. מבשלים כשתי דקות.
5 מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים ומוסיפים 3 כפות מהפרמזן.
6 מוודאים שהפסטה מוכנה, מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים את יתרת הפרמזן.