לינגוויני עגבניות שרי שמכינים בטיללא יודעים מה איתכם, לנו אין אנרגיות לבלות במטבח יותר מ-10 דקות היום. אז מצאנו לנו את המתכון המושלם למשימה: פסטה לינגוויני עם רוטב זריז אבל טעים רצח של עגבניות שרי ובזיליקום, וכמובן הרבה פרמזן![]()
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בזמן שהיא מתבשלת מכינים את הרוטב. 2 מחממים שמן זית ומוסיפים את השום ועגבניות השרי. מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות. ![]() 3 חותכים גס את עלי הבזיליקום ומוסיפים אותם ואת התבלינים. מטגנים שתי דקות תוך ערבוב. 4 מוסיפים חצי כוס ממי בישול הפסטה. מבשלים כשתי דקות. 5 מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים ומוסיפים 3 כפות מהפרמזן. 6 מוודאים שהפסטה מוכנה, מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים את יתרת הפרמזן.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|