1 הבצק: מעבדים במיקסר עם וו לישה את הקמח, המלח, הביצה והשמן עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר (אם ממהרים – למקפיא).
2 מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים במחבת ומבשלים על אש נמוכה.
3 מכינים את המילוי: קוצצים את הבצל והפטריות ומטגנים. מתבלים ומורידים מהאש. מערבבים פנימה חתיכות גדולות של גבינת עזים.
4 מרכיבים את המנה: מרדדים את הבצק במכונה פסטה וחורצים עיגולים. מניחים את המילוי על חצי מכל עיגול ומברישים במים בצדדים. מקפלים את החצי השני של הבצק על המילוי ומהדקים. מבשלים במים רותחים עם כפית מלח. כשהרביולי מוכן מכניסים אותו לרוטב ומבשלים ביחד כמה דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!