קיגל קלאסי עם טוויסטארז קומרובסקי עם מתכון פחמימתי מנחם ומשמח לבב
צילום: Ishpashout, ויקיפדיה
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את האטריות בהרבה מים ומלח ים עם 3 כפות שמן, עד שהן מתרככות. מסננים. 2 בסיר שטוח מחממים את הסוכר ואת השמן עד שנוצר קרמל כהה. מוסיפים את הקרמל ואת השמן החמים לאטריות, ומערבבים. 3 כותשים את שלושת סוגי הפלפלים ומוסיפים אותם לאטריות יחד עם קוביות הדלעת המסוכרת. מתבלים במלח ים גס. 4 יוצקים את כל האטריות לתבנית עגולה ממתכת בקוטר 28 ס"מ. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך שעות אחדות בטמפרטורה של 150 מעלות, או משאירים בתנור למשך הלילה בטמפרטורה של 100 מעלות. 5 הופכים על צלחת הגשה ומגישים. >> אם כבר התנור עובד כל הלילה, לא תדחפו פנימה גם איזה ג'חנון? |