מרתיחים מים לפסטה ברגע שהמים מגיעים לרתיחה מכניסים את הפסטה לתוך המים ומחכים כ5 דקות עד שהפסטה מוכנה. שופכים את המים של הפסטה ומוסיפים שמן זית מעל הפסטה.
באותו זמן ניתן להכניס פרוסות חציל לתנור או לטגן פרוסות חציל בשמן עמוק. לוקחים עירית וקוצצים אותה לחתיכות קטנות. מומלך לקנות זיתים חתוכים ולקצר את תהליך חיתוך הזיתים. פורסים את הגבינה הבולגרית או הצפתית לפרוסות קטנות. לוקחים כלי גדול ומכניסים לתוכו את הפסטה בשילוב עם החציל והגבינה הבולגרית או צפתית. מוסיפים מעל זיתים שחורים ועירית קצוצה ומתבלנים בפלפל שחור, מלח ואורגנו. מגישים חם.
בתיאבון!!!