פסטה מהירה וסופר טעימהספגטי ברוטב זריז ומקסים, עם עגבניות מרוסקות, זיתים ואנשובי. לא אוהבים דגים? אל חשש, האנשובי מתמוסס אל תוך הרוטב כמעט לחלוטין, ורק נותן מליחות ועומק לטעם
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
זמן עבודה: 10 דקות המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את השום בשמן זית כחצי דקה (רצוי בסיר, שיהיה מקום לכל הרוטב). מוסיפים את העגבניות, ואז את האנשובי, הזיתים, הבזיליקום והמלח. מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות. 2 מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן, ומסננים. 3 מערבבים את הפסטה עם הרוטב, ומגישים עם פרמזן. * המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
|