1חולטים את הברוקולי עד שהופך להיות רך (ניתן להשתמש בברוקולי קפוא ) ולאחר מכן מוציאים לקערה את הברוקולי שיתקרר.
2מחממים בסיר נפרד מים עם מלח ומעט שמן זית עד לרתיחה ומבשלים את הפסטה ( ע''פ הוראות היצרן ) .
3מחממים במיקרוגל את האפונה והשעועית עד להפשרה ולאחר מכן מעבירים לצלחת עם נייר סופג לספיגת המים העודפים .
4מטגנים את השום , פלפל , קישוא(כל אחד לפי הסדר שנכתב) ומוסיפים את האפונה והשעועית ומטגנים עוד כ-2 דק' ולאחר מכן מוסיפים את הברוקולי ומערבבים כ-3 דק' ולאחר מכן מוסיפים את הבירה מערבבים שוב ומשאירים לרתיחה על אש נמוכה כ-5 דק' ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה מערבבים ומגישים .