להכנת הרוטב:
מקלפים בטטה לקוביות ומבשלים עד לריכוך
לוקחים סיר נפרד:
מקלפים בצל ושום וקוצצים,
ושמים ברוטב ומערבבים.
שמים מלח ,פלפל, וקצת סוכר.
שמים שמנת וחלב.
שמים שתי כפות רסק עגבניות לגרד אגוז מוסקט.
ומערבבים.
שמים את הבטטה לאחר שהיא מוכנה ברוטב וממשיכים לערבב עד שהרוטב מבעבע
לשים בסיר עם מים רותחים לפסטה עם מלח ,
אחרי שהרוטב מוכן לשים את הפסטה בסיר כמה דקות לפי ההוראות יצרן עד שתהיה מוכנה.
לסנן את הפסטה ולשפוך את הפסטה בתוך הרוטב
להשלמת המנה
לגרד פרמז'ן מעל.
לא חובה אפשר לשים עגבניות מיובשות או עגבניות מנומרות.
בתיאבון:)
.