מרתיחים מים לספגטי, כשהמים רותחים בוזקים מלח ו חמאה ושופכים את הספגטי ומבשלים עד אל דנטה. במחבת מחממים את השמן, מטגנים את הבצל, כשמזהב מוסיפים את השום קצוץ, בוזקים כף פפריקה מתוקה, כמון, כורכום, מלח, פלפל לפי הטעם ומוסיפים 2 ליטר מים. מביאים לרתיחה. כשהבצל מבושל מוסיפים 5 עלי בזיליקום ו2קילו עגבניות טריות מקולפות ומגורדות ומבשלים כ30 דקות. מסננים את הרוטב.במחבת נפרדת צולים את בשר טחון ללא שומן. כשהוא משחים מורידים מהאש ומערבבים עם הרוטב. מוציאים את הספגטי לתוך צלחת עגולה ומעל שופכים את הרוטב. בתיאבון!