1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מסדרים בתבנית בינונית את העגבניות, ובמרכז מניחים את גוש הגבינה (בשלמותו).
3 מזלפים שמן זית (ויין, אם רוצים) ומכניסים ללא כיסוי לתנור לחצי שעה, או עד שהעגבניות והגבינה צרובות יפה (אם הפסטה לא מבושלת, אפשר לבשל אותה בזמן הזה).
פסטה עם רוטב להיט | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
4 מוציאים את התבנית מהתנור ומוסיפים את השום והבזיליקום. מועכים ומערבבים היטב.
5 מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מגישים עם הרבה פרמזן.