1 בסיר עם תחתית עבה ומכסה תואם שמים את השמן והבצל, מזהיבים על להבה נמוכה כ- 5 דקות, מוסיפים את הבשר, מפוררים אותו ומבשלים עד שצבעו חום.
2 מוסיפים את השום והיין. מביאים לרתיחה ומצמצמים.
3 מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה, מוסיפים אורגנו, מלח ופלפל שחור.
4 מכסים ומבשלים על להבה נמוכה ביותר למשך 3 שעות לפחות. הבשר צריך להיות רך מאוד ועסיסי. טועמים ומתבלים במלח אם צריך.
5 מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה, מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול.
6 מחזירים את הפסטה לסיר, מוסיפים רוטב ומעט ממי הבישול של הפסטה.
7 מעבירים לצלחות הגשה, בוזקים פטרוזיליה.
* מדי יום שישי מתקיים בקניון CINEMALL בחיפה "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול עם שפים מובילים בישראל. המתכון מתוך סדנת השף עם לאון אלקלעי.