המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 בסיר עם תחתית עבה ומכסה תואם שמים את השמן והבצל, מזהיבים על להבה נמוכה כ- 5 דקות, מוסיפים את הבשר, מפוררים אותו ומבשלים עד שצבעו חום. 2 מוסיפים את השום והיין. מביאים לרתיחה ומצמצמים. 3 מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה, מוסיפים אורגנו, מלח ופלפל שחור. 4 מכסים ומבשלים על להבה נמוכה ביותר למשך 3 שעות לפחות. הבשר צריך להיות רך מאוד ועסיסי. טועמים ומתבלים במלח אם צריך. 5 מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה, מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול. 6 מחזירים את הפסטה לסיר, מוסיפים רוטב ומעט ממי הבישול של הפסטה. 7 מעבירים לצלחות הגשה, בוזקים פטרוזיליה. * מדי יום שישי מתקיים בקניון CINEMALL בחיפה "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול עם שפים מובילים בישראל. המתכון מתוך סדנת השף עם לאון אלקלעי.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|