1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקלפים את הבטטה, חותכים לפרוסות ומזלפים עליה שמן זית.
3 מכניסים לתנור למשך 8 דקות.
4 מבשלים את הפסטה במים רותחים ומלח למשך 12 דקות.
5 להכנת המלית, מגררים מוצרלה, מכניסים לקערה ומוסיפים את יתר הגבינות והביצה.
6 מוסיפים אורגנו, תימין, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד ליצירת מלית אחידה.
7 מוציאים את הפסטה מהסיר ומסננים את המים.
8 שמים את המלית בשק זילוף ומזליפים לתוך הפסטה.
9 מוציאים את הבטטות מהתנור ומועכים עד ליצירת פירה.
10 להכנת הרוטב, שמים את השמנת במחבת ומוסיפים אגוז מוסקט לפי הטעם, מלח, פלפל, שן שום כתושה ואת כל פירה הבטטות.
11 מוזגים מעט רוטב לצלחת ההגשה, מניחים עליו את הפסטה ומגישים.