1 מרדדים את הבצק לרצועה דקה ורחבה, במכונת הפסטה הידנית. מקפלים את הבצק כמה פעמים וחותכים בסכין לרצועות ברוחב של כשני ס"מ. 2. מכניסים את רצועות הבצק לסיר פסטה עם מים עם קצת מלח, רותחים, ומבשלים כשלוש דקות. מסננים. 3. בזמן הזה מחממים במחבת גדולה את השמן ומטגנים בו את הזוקיני, השום, והמרווה, כשלוש דקות. מוסיפים את הזיתים לטיגון קצרצר, מכניסים פנימה את הפסטה -ממליחים ומפלפלים. מערבבים. מוסיפים את הבזיליקום, מערבבים ומעבירים לקערת פסטה נאה. 4. מפזרים מעל את הגבינה בגושים ומגישים.