לקציצות:
בקערה לשים את כל המרכיבים ואת הצנוברים הקלויים לערבב היטב ולהוסיף לפי הצורך מים או פירורי לחם תערובת דביקה.
לשמן את הידיים ולהכין כדורים בגודל פינג פונג ולהניח בצלחת.
לרוטב:
לטגן קלות בסיר סוטאז בצל ולהוסיף שום להזהיב , להוסיף את הירקות הגזר הקישוא והגמבה ולטגן עד לריכוך.
להוסיף את הרוטב העגבניות התבלינים , להוסיף מים בערך רבע עד חצי סיר ולתת רתיחה.
לטעום ולתקן תיבול - טעם חמוץ מתוק (אם במידה ומתוק מידי יש להוסיף עוד לימון וכמון ומלח וטיפה סויה קוקמן).
שהרוטב מתובל היטב יש להוסיף בעדינות את כדורי הבשר לא להיבהל שהם רכים זה אמור להיות רך ונימוח בפה.
לנער מדי פעם את הסיר ולבשל על אש בינונית חצי שעה - שעה.
הרכבת המנה:
לבשל את הפסטה לפי הוראות להניח בכלי הגשה מעלי להניח את הכדורים בעדינות ולשפוך מעל את הרוטב
בתאבון.