1 מבשלים את האטריות במים רותחים עם מלח. מסננים ושוטפים במים קרים לצינון.
2. מערבבים את האטריות עם יתר החומרים (חוץ מהשמן).
3. מחממים את השמן במחבת בעלת שוליים גבוהים. יוצקים פנימה את התערובת ומכסים. מבשלים כך שעה על אש בינונית-נמוכה, עד ששולי הקוגל נפרדים מהדפנות.
4. מסירים את המכסה ומכסים את המחבת בצלחת שטוחה. הופכים (זהירות! עודפי שמן עלולים להינתז על הזרוע). מחליקים את הקוגל בחזרה למחבת עם הצד המטוגן כלפי מעלה.
מבשלים עוד 40 דקות ללא מכסה. מגישים חם, בטמפרטורת החדר או קר.
לפשטידת האטריות והשוקולד של גיל חובב