1 בסיר עמוק מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה מוחלטת.
2 מוסיפים את בשר הבקר והכבדים – מטגנים ומפוררים את הבשר והכבדים עד לקבלת פירורים.
3 מוסיפים את היין האדום, העגבניות, השום ורסק העגבניות, מערבבים היטב ומבשלים 15 דקות.
4 מוסיפים את כל הירקות ושתי כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות. מערבבים מדי 10 דקות. מוסיפים מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
5 בסיר נפרד מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
6 מסננים ומוסיפים את הפסטה לסיר הראגו. מערבבים ומוסיפים חופן של פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!