פסטה עם סלמון, כרישה ומסקרפונהשילוב מנצח של סלמון ושמנת במנת פסטה חגיגית![]()
צילום: דניה ויינר, ספר הפסטה של על השולחן
|
המצרכים (4 מנות):
להגשה
אופן ההכנה:1 ממיסים חמאה בסיר רחב או במחבת גדולה ועמוקה על להבה בינונית. מוסיפים כרשה, מכסים ומבשלים בעדינות כ-10 דקות עד שהיא רכה מאוד ושקופה. נזהרים שלא תזהיב. מוציאים בכף מחוררת ומעבירים לקערה, מכסים ושומרים בצד. 2 מחממים שמן זית בסיר בו טיגנו את הכרשה. מוסיפים סלמון ומקפיצים דקה-שתיים משני הצדדים עד הזהבה. מוסיפים שום ומטגנים שניות אחדות עד שניחוחו מורגש אך בלי שישחים. מעבירים בכף מחוררת לקערה עם הכרישה. 3 מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה. 4 בינתיים יוצקים יין לסיר שבו טיגנו את הסלמון ומבשלים דקות אחדות עד שהיין מצטמצם. מחזירים לסיר את הכרישה והסלמון ומוסיפים שמנת, מסקרפונה וקליפת לימון. מבשלים 5 דקות עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח ופלפל. 5 מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב. מערבבים בעדינות, מפזרים מעל עירית ומגישים מייד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|