המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר עמוק על אש בינונית את שמן הזית, הבצל המגורר והעגבניות המרוסקות. מתחילים לערבב ומוסיפים את הגזר. ממשיכים לערבב. 2 מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים, רוטב הצ'ילי ורסק העגבניות. מערבבים שוב ומוסיפים את המים. 3 מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים כ-20 דקות או עד שהרוטב מצטמצם ומחית הגזר נעלמת בתוך הרוטב. 4 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |