1 מכינים בצק פסטה מהקמח והביצים, עוטפים בניילון נצמד ומצננים כשעה. 2. מועכים חתיכות דלעת (מבושלות ומסוננות) ומייבשים במחבת. מקררים מעט ומחזירים לקערה. 3. מערבבים עם פירורי עוגיות, שמן זית, חלמון, פרמזן מגוררת ומעט אגוז מוסקט. 4. מרדדים את הבצק במכונת הפסטה ליצירת עלה ארוך ורחב. חותכים ריבועים, ממלאים במחית, סוגרים ומהדקים. 5. מבשלים את הטורטליני בסיר עם מים רותחים מומלחים, עד שהם צפים. 6. מחממים במחבת חמאה ומרווה, ומעבירים פנימה את הטורטליני המוכנים היישר מהסיר, בעזרת כף מחוררת, לדקה נוספת. ממליחים ומפלפלים. 7. מסדרים את הטורטליני בצלחות הגשה ויוצקים מעליהם טיפונת חומץ בלסמי.