1 מעבירים לקערה את הקמח ולקערה נפרדת את פירורי לחם.
2 בקערה נוספת טורפים את הביצים עם החרדל ומעט מלח.
3 מקמחים את נתחי השייטל, מעבירים לבלילת הביצים ומשאירים אותם בתוך הקערה למשך כמה דקות.
>> עוד מתכוני שייטל מעולים
4 מצפים את כל הנתחים באופן אחיד בפירורי לחם.
5 מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן קנולה על להבה בינונית. מטגנים את השניצלים כ-3 דקות. לאחר טיגון צד אחד הופכים ומוסיפים כף חמאה צהובה. מטגנים כ-3 דקות נוספות ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.