1 מחממים את השמן בסיר בינוני. מוסיפים אליו את הבצלים ומאדים קלות. מוסיפים את קוביות הבשר, מתבלים בפפריקה, בכורכום, בקינמון ובמלח, מערבבים ומאדים עוד 3-2 דקות.
2 מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות לסיר. יוצקים פנימה את המים, מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה.
3 מוסיפים את השעועית. בודקים את כמות הנוזלים, ובמידת הצורך מוסיפים עוד כ-1 כוס מים. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה כשעתיים וחצי.
4 אם משתמשים במקל קינמון, מרחיקים אותו לפני ההגשה. מגישים חם, לצד גרגירי אורז או על מצע גרגירי קוסקוס.
>> לאתר של פסקל פרץ רובין
>> לאינסטגרם של פסקל
** אפשר להעשיר את התבשיל על ידי הוספת כוס אפונה ירוקה ו-3-2 גבעולי סלרי קצוצים.
** את השעועית הלבנה אפשר להחליף בשעועית ירוקה. את התבשיל המתקבל בדרך זו נהוג להגיש בפסח.