1 משרים את הערמונים במים 5-4 שעות. 2. מחממים תנור ל-160 מעלות. 3. עושים חתך בערמונים ומבשלים קלות במים מומלחים עד שהערמונים מתרככים. 4. מקלפים את הערמונים ומנקים אותם היטב גם מהקליפה הפנימית. 5. מקלפים את הבצלצלים וחותכים את בשר הטלה לקוביות גדולות. מפרידים את עלי הרוזמרין מהגבעול ומצפים את קוביות הטלה ברוזמרין, בפלפל לבן, במוסקט ובקינמון. 6. מחממים שמן זית בסיר בעל תחתית עבה, ומטגנים קלות ("סוגרים") את הבשר מכל צדדיו בשמן הזית. 7. מוסיפים לסיר את הבצלצלים ואת הארטישוק הירושלמי ומפזרים מלמעלה את הערמונים. 8. מתבלים במלח ובפלפל לבן. מציפים בציר העוף, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. 9. מכסים היטב ואופים בתנור כ-4-3 שעות