1 משרים את הפטריות במים חמים במשך 15 דקות. מסננים, סוחטים ופורסים לרצועות.
2 בקערת זכוכית מערבבים פטריות, סויה, יין, סוכר, רסק עגבניות, זנגוויל, שום, 5 תבלינים ומרק. שומרים בצד.
3 מחממים שמן בסיר כבד ומשחימים היטב את הבשר בכמה מחזורים. מסננים. מוציאים את השמן מהסיר, מכניסים את הבשר ואת התערובת שבקערת בזכוכית ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך שעה וחצי. בוחשים מידי פעם.
4 מוסיפים לסיר גזר וסלרי ומבשלים עוד 30 דקות עד שהבשר רך מאד. מגישים עם אורז לבן או אטריות.
5 בתוך סיר עבה מסדרים את הבשר והבצל. מוסיפים עלי דפנה ועשבי תיבול. מכסים את הבשר בנוזל מהמחבת ומוסיפים בירה, אם יש צורך. מביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
6 מכסים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 3 שעות. מוסיפים מים, אם יש צורך.
7 בתום הבישול מסירים את השומן מפני התבשיל ומגישים חם מאד, עם תפוחי אדמה מבושלים