1 הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת המערבל ולשים כחמש דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים למנוחה של כרבע שעה.
2 המלית: מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא מזהיב. מוסיפים לבשר הטחון את הבצל המטוגן והתבלינים ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק ככל האפשר. חותכים למלבנים באורך 5 ס"מ וברוחב 3 ס"מ, ומניחים כדור קטן מתערובת הבשר במרכז כל מלבן. סוגרים את המלבנים לצורה של קנו (סירה) ומסדרים בתבנית משומנת בשמן זית.
4 מכניסים את הכיסונים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהשוליים שלהם מזהיבים.
5רוטב היוגורט: מערבבים בקערה את יוגורט העזים והשום הכתוש. אם היוגורט סמיך מדי ניתן לדלל אותו במעט רוויון או לבן.
6 סלסת העגבניות: מקלפים שתיים מתוך ארבע העגבניות, קוצצים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
7 מועכים בעזרת הידיים את שתי העגבניות הנותרות מעל למסננת (על מנת להיפטר מהזרעים) ומוסיפים לעגבניות הקצוצות את המיץ. מוסיפים נענע ופלפל חריף וממליחים.
8 מוציאים את המאנטי מהתנור ושופכים עליו, בעודו חם, את היוגורט ואת סלסת העגבניות הטריות. בוזקים מלמעלה מעט סומאק טרי. מומלץ להכניס את הכיסונים לתנור רק כשרוטב היוגורט והסלסה מוכנים, מכיוון שזמן האפייה שלהם קצר מאוד.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים