הכנת הקבבים: 1 קוצצים את הבשר עד שהוא נראה כמעט כמו בשר טחון (ניתן גם לקנות ולטחון אצל הקצב). 2. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במחבת עם השמן. 3. כשהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את הפפריקה ואת קוביות העגבניות. אחרי טיגון קל מוציאים ומוסיפים לבשר. 4. מוסיפים את הפטרוזיליה, הביצה, המלח והפלפל. 5. מניחים את התערובת לשעתיים במקרר. 6. יוצרים קבבים ושמים על האש. הכנת רוטב לקבבים - טחינה עם סומק : 1. מערבבים רבע מכמות הטחינה הגולמית עם שליש כוס מים קרים, 1 לימון, מעט מלח ומעט סומק. 2. טועמים ומתקנים תיבול לפני ההגשה. 3. מגישים את הטחינה מעל הקבבים. הכנת הסטייק: 1. מוציאים את הסטייק מהמקרר כשעה לפני הבישול, שיהיה בטמפרטורת החדר . 2. מפלפלים וממליחים אותו. 3. מניחים את הסטייק על הגריל החם ומבשלים כ-15 דקות מכל כיוון. 4. מניחים אותו בצד לנוח כ-20 דקות לפני החיתוך. 5. לפני ההגשה, חותכים את הסטייק לנתחים דקים ושמים אותם על הגריל לדקה מכל צד ולהגיש. הכנת הצ'ימיצ'ורי: 1. קוצצים את כל המרכיבים עד שכמעט נוצרת מחית. 2. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול. 3. את הסטייק מומלץ להגיש מעל לרוטב הצ'ימיצ'ורי. הכנת סלט עגבניות שרי : 1. חותכים לחצאים את עגבניות השרי. 2. מתבלים במעט שמן זית, לימון ומלח גס. 3. טועמים ומתקנים תיבול. 4. מגישים לצד הבשרים.