פסטה גולש בסיר אחדתחסכו לעצמכם עבודה, ניקיונות וזמן ותכירו את הפסטה גולש של חן מזרחי: פסטה קונכיות שמתבשלת ברוטב וסופגת טעמים מעולים. רוצים מנה שוחה ברוטב או רק קצת? אפשר לשלוט במרקם בקלות. ככה מתקתקים ארוחה פצצה
צילום: חן מזרחי, חן במטבח
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית. מטגנים את הבצל הקצוץ עם מעט מלח עד שמזהיב (כ-10 דקות). 2 מוסיפים לסיר את הבשר הטחון, מגבירים לאש גבוהה ומטגנים תוך כדי ערבוב ופירוק הבשר לפירורים, עד שרוב הנוזלים שיוצאים מהבשר מתאדים והבשר מקבל השחמה יפה (כ-10 דקות). 3 מוסיפים שום כתוש ופלפל אדום ומטגנים כמה שניות. 4 מוסיפים פפריקה, סוכר חום, מלח ופלפל ומערבבים כמה שניות. 5 מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומערבבים. מוסיפים את את הפסטה והמים הרותחים ומערבבים (אם אוהבים יותר רוטב אפשר להוסיף גם 4 כוסות או יותר). 6 מביאים לרתיחה, מעבירים לאש נמוכה ומכסים את הסיר. 7 מבשלים 20-25 דקות. אפשר במהלך הבישול לפתוח את המכסה ולערבב בעדינות. בסיום הבישול לכבות את האש ולהשאיר את המכסה סגור כ-3-4 דקות לפני הגשה. >> המתכון פורסם לראשונה באתר "חן במטבח" צלחת פסטה גולש | צילום: חן מזרחי, חן במטבח |