1 מבשלים את האורז לפי ההוראות על האריזה.
2 פורסים דק את בצלי השאלוט והשום. פורסים גם את הפלפלים, השעועית והבצל הירוק.
3 מחממים שמן בווק ומטגנים את השאלוט והשום עד להשחמה. מוסיפים את הצ'ילי והלוביה ומטגנים עוד 3 דקות.
4 מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא מחליף את צבעו.
5 מוסיפים את הסויה, רוטב הדגים הסוכר החום והמלח ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הבצל הירוק והבזיליקום ומערבבים.
6 להגשה: מסדרים בצלחת שליש מהאורז ועליו שליש מתערובת הבשר. מניחים את ביצת העין ומפזרים כוסברה ובוטנים.