מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכוני בשר

כרוב ממולא באורז, בשר וצנוברים

עזבו לרגע את הפלפלים הממולאים הנוחים והבנאליים ופנו לירק מאתגר יותר אך משתלם בהרבה של עלי כרוב במלית בשר, אורז וצנוברים

|מאסטר שף VIP| פורסם12:50
כרוב ממולא באורז ובשר וצנוברים (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

מרכיבים:

  • כרוב לבן שלם

למלית:

  • 500 גרם בשר בקר טחון, רצוי מכתף
  • כוס אורז
  • בצל מטוגן מוזהב
  • צנוברים
  • מלח
  • פלפל
  • קינמון

לרוטב:

  • שמן זית
  • ראש שום
  • מיץ מלימון שלם
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה:

1במחבת מטגנים יחד את הבשר, הבצל, הצנוברים והתבלינים.

2בסיר נפרד מכינים את האורז.

3משרים את הכרוב במי מלח ומפרקים לחתיכות גדולות. ממלאים את עלי הכרוב במלית הבשר והאורז ומסדרים בתבנית. מחממים תנור ל-180 מעלות.

4מכינים רוטב משמן זית, שום, לימון ופלפל גרוס.

5שופכים את הרוטב על הממולאים ומכניסים לתנור למשך שעה וחצי.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il