מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קדירת צוואר בקר

מתכון של השף אריאל כהן

|מסעדת פויקה| פורסם11:27
קדירת צוואר בקר (צילום: Dorling Kindersley, GettyImages IL)
צילום: Dorling Kindersley, GettyImages IL

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 4 קילוגרם בשר צוואר בקר (צלעות קדמיות) חתוך לקוביות גדולות 2 של סנטימטר
  • 4 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
  • 2 לימונים פרסיים (מיובשים )
  • 2 שורשים של סלרי קלופים חתוכים לרבעים
  • 2 שורשי פטרוזיליה קלופים
  • 4 סלקים בינוניים קלופים חלוקים לרבעים
  • מלח
  • פלפל
  • עלי דפנה
  • 2 עצמות מח

אופן ההכנה:

1מתבלים את הבשר במלח ופלפל. 2. בתוך פויקה לוהט, צולים ללא שמן את הרבעים של הבצל, לאחר שהבצל משחים מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו. 3. מוסיפים את שאר המרכיבים לסיר מערבבים היטב וצולים הכול יחד למשך 15 דקות. 4. מכסים במים כמעט עד לכיסוי הבשר, ומביאים לרתיחה. 5. לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך שעתיים וחצי, מדי פעם יש לבדוק את כמות הנוזלים בסיר ואם חסר אז מוסיפים מעט מים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il